sobota, 14. marec 2015

LITTLE LUSH HAUL


Po dolgem in napornem tednu imam danes končno čas napisati objavo, ki sem se jo najbolj veselila. Soba mi že od srede lepo diši in skušnjave so bile velike, toda prej je bilo treba seveda vse poslikati za blog in razvajanje pustiti za kasneje.

 
Naslov že izda vse, po dooolgem času sem spet zavila v Lush trgovinico v Kopru in seveda iz nje nikoli ne smeš oditi praznih rok oziroma z polno denarnico ;)
Ker vemo da Lush ni ravno poceni in mislim tudi da imajo opravičljiv razlog glede na to da je skoraj vse na bazi naravnega  in me cena za določene izdelke niti ne moti, si raje Lush privoščim ob posebnih priložnostih oziroma ko se hočem malo razvajati.
Seveda nisem zapravila ravno vsega denarja in sem kupila le 3 stvari in zapravila slabih 18 evrov, kar mislim da je za tri stvari v Lushu kar super.

Lush me je že na začetku osvojil z kopalnimi bombicami zato sem najprej zavila tja. Nekaj bombic je bilo novih že za velikonočno izdajo, večina pa so bile tiste standardne Lush bombice. Najprej se moram zahvaliti prodajalki, ki je bila neizmerno potrpežljiva in prijazna saj naju je z prijateljico 'prenašala' eno uro.

Najprej sem si izbrala tole THE BRIGHTSIDE penečo kopel, pritegnila me je barva in seveda vonj po pomaranči in limoni ki je zeeelo močan, mislim da skoraj najbolj od vseh ki sem jih povonjala. Pritegnila me je tudi barva ki je živo rumeno-oranžna. Kar je najboljše pri tej kopeli je to, da je za večkratno uporabo in za 7,10 evra dobiš kar velik kos, ki ga lahko po želji razrežeš na kolikor koščkov hočeš. Mehurčki naj bi bili gosti in veliki ne vem pa če tale kopel pusti barvo. Seveda bom bolj podrobno povedala v reviewu, ki bo sledil ko bom uporabila kopel.
Sestavine: natrijev bilkarbonat, vinski kamen, natrijev laurat sulfat, lavril betain, olje siciljanskih limon, olje tangerine, olje bergamotke, parfum limonene, izvleček gardenije, linalool, barvilo 14700, barvilo 15510.

Do zdaj sem poskusila samo eno kopalno bombico in sicer Sex bomb, ki mi je bila zelo všeč toda hotela sem nekaj novega zato sem se odločila za to lepotičko. Barve so prelepe in tudi oblika vesolja oziroma planeta je popolna za njeno ime SPACE GIRL. Bombica ima malo toda ne preveč bleščic, vonj je pa zelo sladek. Vodo obarva v rdeče-modro eksplozijo ki zraven dejansko poka saj vsebuje pokajoče bombončke. Mislim, da se najbolj veselim te bombice saj me zanima ta barvna eksplozija in čudovite arome.
Sestavine: natrijev bikarbonat, citronska kislina, grenivkino olje, bergamotovo olje, mandljevo olje, propilen glikol, barvilo 15510, barvne bleščice, pokajoči bombončki.
Druga in zadnja kopalna bombica pa je BIG BLUE kopalna kroglica. Vonj ni ravno sladek in mogoče ne ugaja vsakemu saj vsebuje alge, ki nimajo najbolj prijetnega vonja. Poleg alg prevladuje tudi sivka in morska sol, kar je najbolj zanimivo je to da lahko koščke alg vidimo s prostim očesom. Voda bo modra x 3 in ker je to moja najljubša barva se tega sploh ne branim.
Sestavine: natrijev bikarbonat, citronska kislina, atlantska morska sol, limonino olje, sivkino olje, absolut morskih alg, arome morske alge, barvilo 42045.
 
Nazadnje me je prodajalka presenetila še z majhnim 'darilcem' oziroma testerčkom ROOTS masko za lase. Namenjena je predvsem suhim, krhkim lasem cena je pa 17,85 za 225g. Cena mi je zaenkrat malo visoka, sem pa zato bila še bolj vesela, ko mi je dala testerček. Moram povedati da mi je maska dejansko zelo všeč in mogoče jo bom v prihodnje tudi kupila čeprav je malo bolj na dražji strani. Maska malo spominja na zobno pasto tudi vonj je zelo podoben ampak še vedno zelo prijeten. Masko se nanese na suhe lase pred pranjem in pusti delovati 20 minut.
Sestavine: poporova meta, voda, cetearilni alkohol in natrijev lavril sulfat, limonska kislina, propil glikol, olje njivske mete, olje sladke pomaranče, olje zelene mete, grenivkino olje, absolut koprive, nerolijevo olje, ekstra deviško olivno olje, linalol, limonen, metilparaben, propilparaben.
 

 
 
Lush je izdal tudi svoj katalog v katerem najdete vse kar Lush pripomore. V aprilu pride nov izvod v katerem bodo objavljeni njihovi najnovejši izdelki. Kateri Lush izdelek je pa tebi najbolj všeč?
 
do naslednjič, Ana
 1 komentar:

Valentina Poljak pravi ...

Lush produkti niso ravno poceni, so pa zato res kvalitetni, super si izbrala za nakup :)