sobota, 28. marec 2015

Essence PLUMP NO CLUMP mascara

Šola mi je spet 'zavzela' življenje in nisem imela časa napisati objave, zato se najprej opravičujem in obljubim da bom poskusila objavljati redno 1x na teden. Mislim, da nisem edina, ki je komaj čakala pomlad in jutra ko te zbudi sonček mmm še malo in bo poletje! yaaay
Ker sem ta teden spet zavila v dm in seveda imela namen kupiti samo eno stvar vendar nakoncu pristala z polno vrečkico, sem se odločila, da bom danes govorila o moji novi Essence PLUMP no Clump! deep black volume maskari. Tako se bom vsaj malo potolažila haha. ;)


Maskara je res 'must' pri vsaki punci, in verjetno nisem edina, ki lahko zdrži zunaj brez vsega razen brez maskare. Doma imam kar lepo zbirko sicer večinoma praznih oziroma že posušenih tubic. Vendar vedno rada preizkušam nove. Moja najljubša je še vedno Essence I love extreme volume mascara, vendar vsake toliko rada zamenjam in poskusim novo. Ker imam rada dolge in debele trepalnice ponavadi izbiram tako da ima bolj gosto, debelo in veliko ščetko, toda tokrat sem se odločila za malo manj gosto majhno ščetko. Mislim da so te ščetke bolj za dolžino in ne toliko za volumen vsaj po mojem mnenju, zato sem bila na začetku malo bolj skeptična. Bolj me je prepričala embalaža saj kar kriči po poletju, taka zelena mint barva ( na sliki povleče bolj na modro ) Prvi vtis ni bil dober saj sem takoj opazila, da mi maskara zlepi trepalnice saj so ščetke tako redke. Potem sem ugotovila, da je formula seveda bolj tekoča in da moram med vsakim nanosom počakati minuto dve, da se formula posuši in šele nato začeti z drugim nanosom. Trepalnice seveda niso tako goste in nimajo veliko volumna kot bi sicer jaz rada, vendar je ta maskara vseeno gradljiva in primerna za dneve ko se ti neda veliko ustvarjati z makeupom vendar želiš vseeno poudariti trepalnice. Cena je okoli 3 evre in definitivno jo bom uporabljala bolj takrat ko bom hoteli čim bolj naraven videz. 
do naslednjič, Ana

Ni komentarjev: