sreda, 25. februar 2015

ONCE AGAIN


Živijo!

Odločila sem se, da bom to objavo napisala v slovenščini in sicer zgolj zaradi tega ker mi pisanje v angleščini zavzame precej več časa. Ta teden imam počitnice, zato so moje misli polne novih idej za objave, predvsem pa imam čas zase in za 'shopping' pa če tudi online. Spletna stran Ličila.si je ena izmed mojih najljubših zato (skoraj) vsak dan 'počekiram', če je kaj novega;)

Mislim, da v košarici nikoli ne sme manjkati Makeup Revolution, posledično sem zato kupila
 > I ♡ MAKEUP , Summer of Love Triple Baked Bronzer
> Makeup Revolution Liphug lipstick - Saviour will come
> Makeup Revolution Eye Dust - Confront

Presenetili pa so me še z majhnim darilcem in sicer Sleek Pallete - Storm I-Divine, review pride kmalu. Hvala še enkrat!


Makeup Revolution naj bi bil tako imenovani 'dupe' svetovno znanim Urban Decay in Too Faced. Podobnost je predvsem v embalažah in seveda odtenkih barv. O kakovosti, pigmentaciji itd. omenjenih dveh ne morem govoriti saj jih še nisem preizkusila, zaenkrat so še predrage zame;) Revolution me pa še ni razočaral, zato bom zaenkrat ostala na tej ravni. Kot sem že prej omenila sem končno uspela v svojo košarico 'ujeti' tale Summer Of Love Triple Baked Bronzer. Ogledovala sem si ga že več tednov, če ne mesecev toda nikoli ni bil na zalogi ali pa jaz nisem bila pozorna. Kakorkoli, mnogi primerjajo tale bronzer oziroma highliter/blush z Too Faced Sweetheart Blush, ki je okoli 30 evrov, ta pa me je stal slabih 6 evrov. Princip embalaže je isti, mislim pa da tudi glede kvalitete oziroma pigmentacije ni večjih odstopanj saj me je tale kar močno presenetil s pigmentacijo. Dejansko dobiš za 6 evrov highliter, blush in bronzer. Ker je pigmentacija tako močna me bo verjetno počakal v predalu do poletja, definitivno pa ga bom uporabila ko bom hotela začiniti vsakdanji makeup. Osebno mi je embalaža še lepša kot od Too Faced in verjetno se bo moji pridružila še kakšna srčkasta škatlica;)


 
 
Sama ne nosim šmink dovolj pogosto kot bi hotela, toda vseeno sem k svoji majhni zbirki dodala Makeup Revolution Liphug lipstick - Saviour will come. Navadno ne kupujem šmink, glosov ali svinčnikov online raje hodim iz drogerije v drogerijo z zapackanimi rokami ( mislim da to vse poznamo ;) ) saj sem kar se tiče odtenkov šmink kar izbirčna. Čez čas sem ugotovila, da mi ne sedejo vsi odtenki šmink sploh pa ne nude odtenki, če tudi si močno želim da bi mi enostavno ne gredo z mojo poltjo. Zato se raje držim bolj temno rjavih tonov, temno rdečih in oranžnih včasih tudi roza. Čeprav sem malo dvomila o barvi, se ne bi mogla bolje odločiti saj me je barva prepričala še preden sem jo poskusila na ustnicah. Barva je še lepša kot na sliki in sicer temno rjava z malo vijola in rdeče barve. Sicer bolj primerna za jesen vendar vseeno zelo lepa in pigmentirana. Všeč mi je, ker ni vodena ampak kar gosta skoraj mat struktura. Zmotil me je edino vonj, ki ni preveč prijeten. Embalaža je preprosta in znamka Revolution  je že kar znana po svojih črnih in zlatih embalažah. Plus zame je bil tudi to, da je šminka zapakirana v škatlici, kar je še bolj priročno če imaš ličila shranjena kar v predalu :P Cena je slabe 4 evre, izbira odtenkov pa raznolika.


 Nazadnje je tukaj še Makeup Revolution Eye Dust - Confront. Vzela sem ga kvečjemu zato, ker nimam še nobenega senčila v prahu in ker pač nikoli ne moreš imeti preveč senčil. Svetleč roza odtenek in predvsem kar sem v tej objavi že velikokrat napisala - zelo pigmentiran! Ker je tako svetleč in pigmentiran ga ne bi ravno uporabila za vsakdanje 'go to' senčilo ampak za bolj posebne priložnosti. Cena je le slabe 2 evra, na količino se mi zdi še prenizka saj za učinek sploh ne potrebuješ veliko na čopiču in niti ne vem če bom kdaj celo porabila. Ker je to le senčilo v prahu se mi zdi da čopič ni najbolj primeren za nanašanje, zasledila sem tudi serum za nanašanje ampak zaenkrat bom uporabljala kar blazinico prsta;)

 
Do naslednjič, Ana



4 komentarji:

Nadja pravi ...

Summer of Love Triple Baked Bronzer izgleda zelo lepo pigmentirano, ampak je morda res malce pretemen za zimo :)

http://mmemento-mmori.blogspot.com

Unknown pravi ...

Pigmentiranost je res 10+, poleti bo pa božansko izgledal ob zagoreli polti, se že kar veselim :)

Valentina Poljak pravi ...

Luškan blog, objave ... :) na Ličila.si tudi jaz večkrat zavijem :)

Unknown pravi ...

Najlepsa hvala! Enako, super blog :)

ja prstki kar hitro zasrbijo ko pride do ličil :P