torek, 23. junij 2015

NO MORE EXCUSES!

 
I'm bacccck! Jaaaa, potrebovala sem dobre tri mesece in obilo poguma, da sem se spet spravila napisat post. Izgovorov je sto in še več, zamujenega časa pa žal ne več. Na začetku mi je šola dobesedno zagrenila življenje, potem so se stvari stopnjevale s tem sem izgubila energijo, samozavest in veselje do tega kar sem rada počela. Tako je moj blog miroval 1.. 2.. 3 mesece. V tem času sem spoznala predvsem slabe plati življenja, vendar se nekako trudim iti naprej z dvignjeno glavo! :)  Mislim da vsaka od nas pride do neke točke, ko izgubi motivacijo, misli da ni dovolj dobra, konkurenca je žal premočna, mnenja drugih preveč vplivajo na nas in nekako se eno z drugim poruši.

 Najlažje kar naredimo v takih trenutkih je to da se zapremo sami vase, pustimo da se stvari porušijo, gredo naprej in se dejansko smilimo sami sebi. Potrebovala sem kar nekaj časa, da sem sama pri sebi ugotovila katere stvari mi dejansko nekaj pomenijo in za katere se je vredno boriti ter vlagati vanje. Nisem še na cilju, vendar absolutno na dobri poti. In mislim, da me bo ne samo blog, temveč tudi izražanje mnenja, pisanje, branje o nečem kar imam rada pripeljalo k temu. Poleg tega sem v tem času praznovala pomembno 'prelomnico' in sicer sem postala polnoletna yaaay. Kar seveda pomeni veliko odgovornosti vendar vseeno veliko novih in pozitivnih stvari, ki me še čakajoo! :)

Da nebom preveč tarnala bom prešla kar h bistvu. Želim si biti del tako imenovane 'družinice' bloggerk in želim biti ponosna na svoj blog in na vse svoje delo. Zato se že veselim, da bom spet svojo energijo, svoj čas in veselje investirala v nekaj kar me veseli in mogoče komu popestrila tistih 5 minutk z branjem mojega malega kotička. Konec koncev pa stojim za besedo Redamancy, kar z našimi besedami pomeni, da se ljubezen vrne k tebi, če ti ljubezen seveda daš. ♥

Za danes sem zbrala nekaj 'positive quotes', ki so me 'držale' pokonci :)



 



 
 
do naslednjič, Ana